Choď na obsah Choď na menu
 


NA SKELETE STAREJ PLETY SA UŽ 6.TÝŽNOV PRACUJE BUDE Z NEHO ZAUJÍMAVÍ OBJEKT

20. 5. 2021

Koncom 80.rokov 20.storočia, Pleta Štátny podnik začal budovať stavbu budúcej Pleti, kde mali byť umiestnené nové stroje pre pletiarov, no nikdy ho nedokončili. Až doteraz skelet polo-budovy ostal  nevyužití ,hrdzavejúci a chátrajúci. Tu sa schádzali ľudia bez domova, ľudia holdujúci alkoholu ako aj tíneeri.

A až teraz po troch desaťročiach sa konečne našiel investor, ktorý objekt skrášli a spríjemní prostredie Križovatky. Tu budú obchody, kaviareň, parkoviská a v neposlednom rade hlavne nové byty. Prípravné práce začali 7.apríla 2021   na začatie stavby. 

Skelet zabezpečili oplotením a po čase sa začne pomaly meniť tvar novej stavby. Stavebné práce, malú byť ukončené na konci roku 2023.Tak uvádza na tabuli, stavebná firma zo Zvolena. Stavbu realizuje investor z Krupiny ATM interiér s.r.o s názvom projektu: Prestavba objektu na polyfunkčné centrum.

Štiavničania sa konečne dočkajú, že z bývalého skeletu Pleti, sa stane plnohodnotná budova ,ktorá  bude v nie ďalekej budúcnosti, slúžiť aj im.

Andrej Palovič

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.